Kan alleen een persoon jouw "oogappel" zijn?

Marijke Mul· Oogappel · 02/06/2022

Kan alleen een persoon jouw

De laatste dagen ervaar ik sommige momenten tijdens het werk als "oogappel" moment. Van die dagen dat ik de mooiste mensen aan tafel krijg en tijdens het drinken van een kop koffie zich fantastische gesprekken ontplooien. Gesprekken waarbij duidelijk wordt dat we allemaal (de mensen) steeds spiritueler worden. Er ontstaat dan een energie in zo'n gesprek waardoor zelfreflectie ruimte krijgt.

Persoonlijk gesprek


Graag neem ik je mee in een klein stukje van het gesprek van vandaag.

Energie die je in je werk stopt, komt er vaak ook uit. Soms is het een beetje spannend, maar je weet dat het gaat lukken. Wat maakt het dat je er dan toch niet op vertrouwd?
Ik werk veel met energie, vaak in persoonlijke ontwerpgesprekken en vind het heel moeilijk om dat voor het grotere publiek uit te dragen. De dame waarmee ik dit gesprek deelde gaf aan dat ze wel begreep hoe dit komt. Als je energetisch te werk gaat, kan het vaak ook zweverig gevonden worden, was haar plausibele gedachten. Ik gaf terug dat ik dit juist niet begrijp.

Als ik vertrouwen heb in mijn werkwijze en juist die energie de kern van mijn werk is, waarom zou ik het dan niet juist nog meer uiten en delen?

Misschien is dit een voorzichtig beginnetje en voor mij dus een "oogappel"momentje.

Verhalen 21/10/2019

Bouwen aan de eigen sieradencollectie

Het lijkt een eeuwigheid te duren. Alle stenen stuk voor stuk naar de juiste... Lees meer

Verhalen 21/10/2019

Persoonlijke ring en armband voor Kitty

Kitty wilde zo'n tien jaar geleden graag een ring die echt bij haar past... Lees meer

Emotie 01/07/2022

Bedanken van je nier donor. Hoe doe je dat?

Je bent nier patient en er is iemand die jou zijn of haar nier... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!