Om door een ringetje te halen

Marijke Mul· Emotie · 01/05/2021

Om door een ringetje te halen

Een sprong voor het leven

Het is niet Inge haar eerste sprong. Gelukkig heeft ze al jaren training achter zich. Oefening baart kunst. Dat is voor Inge één ding wat zeker is.

Afgelopen week reisde Inge Jansen en Celine af naar Japan voor de laatste kwalificatiesprong om zich te plaatsen voor de duosprong voor schoonspringen tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

Wachten duurt lang

Inge is reeds geplaatst voor de spelen en heeft net als alle andere sporters zich moeten verbijten, doordat alles is uitgesteld. Ze heeft zich fit gehouden, thuis getraind en de laatste weken veel meer in het water. Op social media zagen we meermalen voorbij komen dat ze de sprong waagde. 

Vandaag 1 mei 2021 duimen wij voor dit duo. In spanning naar de sprong en de uitslag. 

Olympisch sporter en 5 ringen

Ik mocht afgelopen jaar een ontwerp voor haar maken. Meestal krijgt een Olympisch sporter na het meedoen een collier met de 5 ringen. Deze keer moest Inge Jansen er langer op wachten, maar was haar wens zó groot, dat ik hem al eerder voor haar mocht ontwerpen.

De kwalificatiesprong die Inge eerder maakte, was om door een ringetje te halen. Dat heb ik dan ook op deze manier weergegeven. Wij hebben haar figuur in goud weergegeven en met een diamant op het waterterecht laten komen, precies midden in één van de Olympische ringen. Zoals het water rimpeld vanaf het punt dat het water wordt geraakt. 

Go Go Go

Inge Jansen, voor die duo sprong. Laat ook deze door een ringetje te halen zijn. You're the best 

Geluksmoment 21/04/2020

Het leven is als een sieraad!

Het leven is als een sieraad! Je kunt het zo mooi maken als je... Lees meer

ontwerp 21/04/2020

Ring met eigen diamant

Ons nieuwste handgemaakte sieraad ligt klaar. Wij hebben eigen diamant van de klant verwerkt... Lees meer

Goudsmid 21/04/2020

Familie goud laten omsmelten tot nieuw sieraad.

Familiegoud laten omsmelten tot nieuw sieraad. Die vraag krijg ik heel vaak. Het leukste... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Bent u geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Kijk online of plan uw bezoek. Of wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

plan uw bezoek

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.