Finale avond HOP | Haarlemse Ondernemers Prijs

Marijke Mul· Collectie · 24/10/2020

Marijke Mul goudsmid ondernemer Haarlem ondernemersprijs

Met trots kijkt Marijke terug op de finaleavond van de Haarlemse Ondernemers Prijs.

Als 1 van de 3 finalisten heeft zij haar pitch gedaan op het podium bij van der Valk Haarlem. Haar brede kijk op de juweliers branche en haar liefde voor Haarlem straalde van het podium af. 

Midden in wederom een groei van het bedrijf Marijke Mul en een pittige corona crisis staat Marijke Mul haar mannetje. Het sieraad is niet alleen een sieraad. Het is meer dan dat. Een sieraad welke met liefde wordt gemaakt en door de drager tevens als verwerking kan dienen. Dat is waar haar team dagelijks mee bezig is. Een passend juweel voor iedere gebeurtenis in het leven. Een sieraad wat de identiteit van de persoon die het gaat dragen en de intimiteit van het moment draagt. Voor jouw hand-gemaakt.

Marijke is in 1997 "Goudsmid van het Jaar" geworden, in 2014 heeft zij een winnend ontwerp voor Buddhe to Buddha vervaardigd. Waardoor haar ontwerpen bekroond zijn met een winnars bokaal. Helaas grijpt ze nu net naast de winnaarsbokaal door de gedeelte 2e prijs te pakken.

Trots feliciteren wij Gerard Koelewijn van productiebedrijf Easypers.

Stil gaat Marijke niet zitten als ondernemer. Het neerzetten van een productie atelier wordt momenteel gerealiseerd. Waarna een One-Brand Store op de rol staat voor Haarlem.

Middels de nieuwsbrief en deze blogs houden wij u op de hoogte welke mooie stappen en samenwerkingen eraan gaan komen. Volg ons op Facebook, Instagram en via onze nieuwsbrief.

Collectie 31/05/2020

Sieraden op een model

We moeten nog even geduld hebben tot het eindresultaat, maar we hebben het idee... Lees meer

Goudsmid 31/05/2020

Ontwerp rond de wereld

Vorig jaar vertelden wij tegen onze nieuwe stagiaire dat het na januari altijd wat... Lees meer

Goudsmid 31/05/2020

Sta jij in je kracht? Of geef je anderen de schuld?

Als ik terug kijk op die periode kan ik anderen de schuld geven Je... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Daarnaast kunt u ons een email sturen of online een videocall met 1 van ons inplannen via de volgende link: https://bit.ly/2OefAdC

Plan een videocall

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.