Marijke Mul 1 van de 3 finalisten van Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

Marijke Mul· het leven · 04/03/2020

Marijke Mul 1 van de 3 finalisten van Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

Nieuwsbericht

Haarlem, 03 maart 2020

 

 

Dit zijn de drie HOP-finalisten

 

Veerle Focke (La Plume Media), Gerard Koelewijn (Easypers) en Marijke Mul (Marijke Mul Goudsmid) zijn de drie finalisten van de Haarlemse Ondernemers 2020. Marijke Mul is goudsmid en juwelier in centrum Haarlem, Gerard Koelewijn heeft een houtverduurzamingsbedrijf in de Waarderpolder en Veerle Focke heeft een communicatiebedrijf. Deze drie Haarlemse topondernemers zullen het tijdens de grote finale-avond op maandag 6 april in Hotel Haarlem tegen elkaar opnemen. In de komende weken zijn ze druk met: bedrijfsbezoeken van de jury, financiële checks door het jurylid financiën, het opnemen van interviewfilms en natuurlijk met hun presentaties tijdens de finale.

 

De zevenkoppige ondernemersjury onder voorzitterschap van Masha Vos moest na de spannende pitches kiezen uit de zes genomineerde ondernemers. Deze zes zijn stuk voor stuk ondernemers met succesvolle bedrijven. Belangrijke selectiecriteria bij de Haarlemse ondernemerswedstrijd zijn: inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die zelf trots is op vestigingsplaats Haarlem.

 

Dit is de zevende editie van de ondernemerswedstrijd. Een grote groep vooraanstaande bedrijven, tal van ondernemersnetwerken, Gemeente Haarlem, ROC NOVA College en de HOP Vrienden ondersteunen deze volop. De HOP is geen bedrijfsprijs, maar richt zich op de persoonlijke ondernemerskwaliteiten van de ondernemers. Het doel is om ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture te plaatsen. De onafhankelijke jury neemt in de wedstrijd alle selectiebeslissingen. De keuze van de winnaar wordt genomen aan het einde van de Finale-avond op basis van alles dat de jury in twee maanden tijd te weten is gekomen van de finalisten. Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl .

Geluksmoment 21/04/2020

Trouwen en trouwringen

Trouwen is een zeer belangrijk moment in een mensen leven. Daardoor is het belangrijk... Lees meer

Collectie 12/04/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 2

Geluksmomenten zijn erg... Lees meer

Energie 30/03/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 1

Mensen en hun... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag van 13.00 - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Daarnaast kunt u ons een email sturen of online een videocall met 1 van ons inplannen via de volgende link: https://bit.ly/2OefAdC

Plan een videocall

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.