Sieraden op een model

Marijke Mul· Collectie · 31/05/2020

Sieraden op een model

We moeten nog even geduld hebben tot het eindresultaat, maar we hebben het idee dat dit een prachtige fotoreportage gaat worden van de Marijke Mul Sieradencollectie op een model. Ons model heeft vaker voor vooraanstaande sieradenmerken mogen poseren en nu voor de nieuwe collectie van Marijke Mul. We zijn enorm trots:-)

Het is heel tof om het sieradenmerk geboren te zien worden op deze manier. Door samen te werken met mensen die hun vak verstaan en er enthousiast van worden om zich continu te verbeteren, ontstaan er steeds mooiere dingen.

Op een foto waarop alleen het product te zien is, is het soms moeilijk in te schatten hoe een sieraad valt. Ook de maat van een ring, een collier, een paar oorbellen of armband is moeilijk in te schatten zonder context. Daarom gaven wij onze fotograaf opdracht om foto's van de Marijke Mul Sieraden op een model te maken. Een professioneel handmodel was hierbij van enorme meerwaarde. Niet alleen had ze prachtige handen, maar wist ze haar handen ook tot in de fijnste bewegingen aan te passen. Probeer maar eens alleen je ringvinger aan te passen en de rest van je hand stil te houden. Dat is haast niet te doen! Dit model draaide daarentegen haar hand (;-) ) er niet voor om. 

Ook de fotograaf werd gaandeweg het proces steeds creatiever. De twee brachten elkaar duidelijker naar een hoger niveau. Binnenkort laten we hier het resultaat van zien. We houden je op de hoogte!

Collectie 11/02/2020

Verwikkeling sieradencollectie

De Verwikkeling collectie van Marijke Mul is ontworpen op basis van de innige band... Lees meer

Collectie 11/02/2020

Danser ringen collectie

Dansend door de winkel en enorm fan van een diversiteit aan muziek, is hier... Lees meer

Collectie 11/02/2020

Lancering sieradencollectie met diepere betekenis

Het ontstaan van een sieradencollectie met diepere betekenis vond plaats tijdens het feestelijke jubileum... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Bent u geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Kijk online of plan uw bezoek. Of wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

plan uw bezoek

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.