Verbinding door een sieraad

Marijke Mul· Collectie · 30/01/2021

Verbinding door een sieraad

Momenteel zijn we allemaal op zoek naar verbinding. Even dat moment met je beste vriend of vriendin. Een blik of knuffel van je vader of moeder, je liefste of je kinderen. Verbinding maakt dat we leven. 

"Dit raakt iedereen"

Een leven welk op dit moment behoorlijk wat uitdaging kent. Dit raakt iedereen! Dat zijn woorden die wij de laatste tijd allemaal horen. We kijken naar televisie en daar wordt helemaal gevoed dat we op zoek zijn naar verbinding. Alhoewel de thuis wonende kinderen nu juist voor extra verbinding zoeken. De jongste zijn 24/7 om je heen, waardoor verbinding maken met jezelf al de grootste uitdaging wordt.

"Hoe gaat het met je?"

Ga jij goed? Ben je blij? Of heb je juist extra aandacht nodig? En hoe is dat met de mensen om je heen? Hebben ze aandacht nodig? Of redden ze zich wel? 
Zelf heb ik het afgelopen jaar wat meer dan gemiddeld, ik doe het namelijk normaal ook door het jaar heen, mensen een bericht gestuurd. Ik ben dol op verbinding. En nee, dat hoeft écht niet fysiek. Mensen zijn soms verbaasd, maar de gesprekken die ontstaan zijn "goud" waard. Leuke woordspeling hè?! Voor een goudsmid. ;-)

"Verbinding door een sieraad."

Waar ik mij dan dus over verbaas is dat ik weer nergens zie dat mensen elkaar een hart onder de riem steken met een sieraad. Terwijl sieraden juist voor verbinding kunnen zorgen. Een attent paar oorbellen zegt meer dan duizend woorden, die vervliegen in de tijd. De verbinding die een sieraad maakt blijft jaren naderhand. Mensen weten altijd wanneer ze een sieraad hebben gekregen.

"Moment voor verbinding zorgen."

Momenten waarbij sieraden gegeven worden die voor verbinding zorgen:
- geboorte (moeder/kind)
- verloving (een ring, armband of collier)
- huwelijk (trouwringen)
- vriendschap (zoals je als hartsvriend(dinn)en elkaar vroeger iets gaf)
- verjaardag (vriendinnen die elkaar een paar mooie oorbellen geven)
- overlijden (erfenis met sieraden)

7 hoofdredenen om elkaar nu juist extra te verwennen. 
Valentijnsdag komt straks om de hoek. Heb je er al aan gedacht? Of ben je blij dat ik er nu over begin?

"De website is er voor jou."

Kijk dan door de website heen. De meeste sieraden zijn vooradig in de winkel en anders hebben de goudsmeden vast nog wel een beetje ruimte om jou te helpen met het sieraad welke je in gedachte hebt.

Naast de huidige collectie kan Marijke Mul ook op verzoek een persoonlijk sieraad ontwerpen. Dit doet ze graag en waar mogelijk kan een thuis bezoek worden ingepland.

Wanneer gaan wij u helpen iemand te verrassen door verbinding aan te gaan?

Collectie 17/01/2021

Verbouwing tijdens lockdown periode.

Als we dan toch dicht zijn als winkel, dan ook maar direct van de... Lees meer

Collectie 24/12/2020

Oogappel | Ik herken mij

Trots Zo pril, zo klein, zo teer. Ongemakkelijk en zo trots pak ik je... Lees meer

Collectie 24/10/2020

Finale avond HOP | Haarlemse Ondernemers Prijs

Met trots kijkt Marijke terug op de finaleavond van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Als... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Bent u geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Kijk online of plan uw bezoek. Of wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

plan uw bezoek

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.