Over Marijke Mul

Als opgeleid goudsmid heeft Marijke Mul jaren sieraden op maat gemaakt. Ook vandaag de dag ontwerpt ze nog voor klanten die iets unieks willen laten maken. Zij baseert zich in dit proces op mensen hun verhaal en emotie om zo tot een bijzonder ontwerp en persoonlijk sieraad te komen.

Eigen verhalen en emoties
Na jaren maatwerk te verrichten inspireerde momenten uit Marijke's eigen leven haar voor een collectie. Dit is steeds verder uitgewerkt tot een uitgebreide luxe, vrouwelijke, speelse en elegante sieradenlijn. Allemaal geïnspireerd op persoonlijke emoties en herinneringen die iedereen herkent, maar wellicht anders ervaart.

Zuivere producten en puur vakmanschap
Marijke Mul sieraden worden in Haarlem handgemaakt door vakmensen met passie voor hun ambacht. De goudsmeden gebruiken uitsluitend de meest hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen. Dat is niet alleen te zien, maar ook te ervaren aan de kwaliteit. Marijke Mul sieraden gaan bij het juiste onderhoud, meer dan een leven lang mee.

Samen met haar trouwe team verwezenlijkt Marijke haar ideeën. Ze werkt intensief met hen samen om tot het beste resultaat te komen.Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.