25 JARIG bestaan Marijke Mul

Marijke Mul· Collectie · 01/05/2023

25 JARIG bestaan Marijke Mul

Op een regenachtige dag in 1998 liep Marijke in Alkmaar de KVK binnen om aan haar avontuur te beginnen. Het starten van een goudsmidsatelier. 

Na het volgen van de opleiding tot goudsmid in Schoonhoven en een aantal jaren werkervaring startte ze op 21 jarige leeftijd enthousiast met haar eigen bedrijf. Ze had eerder meegedaan aan de olympische beroepen wedstrijden, waar zij als goudsmid 1e van Nederland werd. Hierdoor kon zij de Nederlandse goudsmeden vertegenwoordigen in St. Gallen in Zwitserland en werd hier 2e van Europa en 8e over de hele wereld.

In de afgelopen 25 jaar heeft ze de mooiste creaties voor haar klanten mogen maken. Waaronder een rammelaar voor prinses Catharina-Amalia, welke de provincie Noord-Holland heeft aangeboden aan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ter ere van de geboorte van hun oudste dochter.

Koning-Willem-Alexander-Prinses-Maxima_zilveren-rammelaar-uitleg-marijke-mul-geboorte Prinses-Amalia-Den-Haag-provincie-Noord-Holland-goudsmid-ontwerp

Hieronder zie je het resultaat:

Koning-Willem-Alexander-Prinses-Maxima_zilveren-rammelaar-resultaat-marijke-mul-geboorte Prinses-Amalia-Den-Haag-provincie-Noord-Holland-goudsmid-ontwerp

Marijke Mul maakt sieraden waarin elementen vanuit het leven van de klant subtiel zichtbaar in het sieraad zijn verwerkt. Het is vooral belangrijk voor diegene die het sieraad draagt, krijgt of geeft. Daarnaast moet het vooral een mooi sieraad zijn. Bij het combineren van deze 2 elementen in het sieraad wordt het immers: Meer dan alleen mooi!

Vele sieraden en verhalen van verdriet en groot geluk zijn er in de afgelopen 25 jaar voorbij gekomen. Geboorte, liefde, troost, feest en herinnering hebben geleid tot een zeer uitgebreide collectie sieraden. Vandaar dat het motto "Vier Het Leven!" is ontstaan voor deze collectie.

Deze collectie kun je bewonderen op deze website, in de brandshop van Marijke Mul in Haarlem en een aantal verkooplocaties.

Mensen weten Marijke van over de hele wereld te vinden voor hun persoonlijke sieraden. Deze 25 jaar ondernemersschap was haar niet gelukt zonder haar team en trouwe klanten. Bij deze enorm bedankt voor alle verhalen en opdrachten. Het aankomende jaar zullen er mooie acties en evenementen worden georganiseerd om dit samen met jullie allemaal groots te vieren.

Goudsmid 21/04/2020

Ontroerd worden door een sieraad

Een sieraad ontroert je als het het juiste sieraad is. Het gebeurt veel dat... Lees meer

Goudsmid 23/04/2020

"Haarlem" de stad der steden

Hoofdstad van noord-Holland Een stad met meer verschillende top elementen ken ik niet! Ze... Lees meer

Geluksmoment 21/04/2020

Het leven is als een sieraad!

Het leven is als een sieraad! Je kunt het zo mooi maken als je... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!