Ervaren Goudsmid SLM | Haarlem

Voor ons Sieraad Laten Maken atelier in Haarlem zoeken wij een ervaren goudsmid

Met jou erbij kunnen we de wereld aan. Je bent een ervaren goudsmid en op zoek naar een baan bij een atelier waar zuivere producten en puur vakmanschap voorop staan. Een plek waar gevarieerde en uitdagende opdrachten jouw hart sneller doen kloppen. Wil jij jouw (edel)steentje bijdragen aan de eigen sieradenlijn van Marijke Mul en het persoonlijke maatwerk van het digitale platform Sieraad Laten Maken?

Wat ga je doen?

- Nieuwe ontwerpen uitwerken en maatwerk maken
- Repareren en restaureren
- Nieuwe sieraden maken voor de collectie van Marijke Mul

Wat neem je mee?

- Ruime ervaring als goudsmid (minimaal 3 jaar)
- Gestructureerdheid, zorgvuldigheid, oog voor detail
- Goede communicatieve en leesvaardigheden en staat open voor feedback
- Je hebt een passie voor dit vak
- Je gaat alleen voor het allerbeste resultaat
- Enthousiasme en vooral veel goede zin!

Wat bieden wij?

- Variatie en uitdaging in de opdrachten
- Variërende functie bij een gevestigde naam in een groeiend bedrijf
- Een dienstverband van minimaal 3 dagen (24 tot 38 uur)
- Enthousiast en gedreven team
- Fijne rustige werkplek
- Personeelskorting op onze sieraden
- Een marktconform salaris met 24 vakantiedagen en pensioenopbouw

Herken jij jezelf hierin? Laat niets je afschrikken, pak deze kans en help ons groeien! Heb je vragen over de functie? Bel ons! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-11647136. Liever gelijk solliciteren? Stuur je CV met motivatiebrief naar Irma Pouw via info@pouwhradvies.nl

Na je sollicitatie nemen we binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek met je in. Na het gesprek volgt eventueel een proefdag waarbij je een aantal uur mee loopt om een goed beeld te krijgen van jouw werkzaamheden.

OVER ONS

Het bedrijf van de Haarlemse goudsmid, sieraadontwerpster en ondernemer Marijke Mul bestaat uit de brand store Marijke Mul in Haarlem, website en platform Sieraad Laten Maken, de webshop Sieraden In Stijl met fysieke winkel SIS by Marijke Mul en de collectie City Jewels. Alle sieraden worden in ons atelier in Haarlem handgemaakt door een hecht team van goudsmeden en sieradenontwerpers met passie voor hun ambacht. Ook worden hier reparaties en restauraties voor andere juweliers verzorgd.

Alles wat Marijke en haar team maken, is geïnspireerd op de levensverhalen en emoties van mensen die op zoek zijn naar een uniek juweel. Momenten uit Marijke’s eigen leven inspireerden haar voor een luxe, vrouwelijke, speelse en elegante sieradenlijn met meerdere collecties (Memorable Moments). Momenten uit het leven van onze klanten inspireren ons iedere dag weer bij het ontwerpen van een persoonlijk sieraad van ambachtelijke kwaliteit (Sieraad Laten Maken).

Dit is waar werken bij Marijke Mul voor staat: ambacht, kwaliteit en persoonlijk.

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!