Lokale winkeliers tijdens Corona

 

------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: 08-04-2020

Inmiddels is deze webshop gedupliceerd en is er een gezamenlijke webshop www.winkeleninhaarlem.nl Deze webshop zal de lokale ondernemer ondersteunen in haar vindbaarheid. Samen met het pas gelanceerde platform www.haarlemsewinkels.nl vormt het voor de consument een prachtig platform, waarbij de consument bij meerdere ondernemers in 1 keer kan winkelen en de lokale producten thuis kan ontvangen.

-------------------------------------------------------------------------------------

NIEUWS: 15-03-2020

Nu wij met zijn allen vechten tegen CORONA en daar onze maatregelen tegen nemen, bied ik als lokale winkelier mijn webshop aan om producten op te plaatsen voor andere ondernemers, die geen webshop hebben.

Mijn collectie heet VIER HET LEVEN en ik vind het niet meer dan logisch dat wij dat ook met zijn allen doen in deze tijd. Naast dat wij met zijn allen denken aan de mensen die reeds getroffen zijn, door deze pandemie in welke hoedanigheid dan ook.

Ondernemers, MKB in Haarlem of omgeving, Of mensen buiten Haarlem, die graag mee gaan in dit initiatief om je liquiditeitspositie op pijl te houden, kunnen meedoen en zich melden via info@marijkemul.nl om producten op deze site te laten zetten! 

Er zal iedere keer een update op deze pagina komen om jullie de aanpak van dit initiatief op de hoogte te houden. Hierbij kun je denken aan waar stuur ik de foto's naartoe? Welke info heb je verder nodig om de producten op de site te kunnen plaatsen? Hoe gaat het met de uitbetaling, zodra er een item is verkocht? Wat kost het mij per verkocht product? Waar verschijnen de producten? Hoe kan ik helpen de producten te delen? En zo vast nog veel meer.

Iedereen zal begrijpen dat ik hier veel werk aan kan krijgen. Dit zal betaald moeten worden, wellicht dat ik mijn huidige personeel of mensen die ik ken er ook aan ga zetten om alles zo spoedig mogelijk erop kan krijgen. Hiervoor zal een kleine vergoeding worden gerekend bij verkoop.

Verder aan de consument de vraag: Koop zoveel mogelijk via deze site. Dan komt je geld bij de lokale ondernemer terecht en helpt u ook deze te overleven in deze moeilijke tijd. Als alle winkels moeten sluiten, zal het bar lastig worden om overeind te blijven. Dat wil ik hiermee voorkomen en ik wil roep: VIER HET LEVEN!!!!Reviews

25 JARIG bestaan Marijke Mul

Op een regenachtige dag in 1998 liep Marijke in Alkmaar de KVK binnen om aan haar avontuur te beginnen. Het starten van een goudsmidsatelier. 

Na het volgen van de opleiding tot...

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!