Maatwerk

Marijke Mul staat bekend om het persoonlijke sieraad met een bijzonder ontwerp.

In de Memorable Moments collectie zie je duidelijk de handtekening van Marijke als Head of Design.

Een sieraad is veelal enorm persoonlijk, dat begrijpen de goudsmid ontwerpers van Marijke Mul als geen ander. Als u een sieraad wilt laten maken, willen wij u in deen persoonlijk gesprek dan ook eerst leren kennen. Door uw wensen aan te geven en uw verhaal te delen, kunnen wij al snel tot een persoonlijk sieraad komen. De stijl van uw sieraad zal dan ook volledig op uw wensen aansluiten. De goudsmid neemt u mee in de bijna eindeloze mogelijkheden van een te vervaardigen sieraad. Welke edelsteen, vorm of materiaal kunt u allemaal aangeven. Een bijzonder ontwerp voor een nieuw sieraad, of een aanpassing van een bestaand sieraad? Onze goudsmeden weten precies hoe dit vorm gegeven kan worden. 

Tijdens een uitgebreid gesprek waarbij we jou leren kennen, ontstaat gaandeweg een ontwerp met ouderwets papier en (kleur)potlood. Eventueel uitgewerkt in een digitaal ontwerp. Ons doel is om een sieraadontwerp letterlijk én figuurlijk op jouw  lijf te ontwerpen.  

De uitwerking van het ontwerp gebeurt in ons nieuwe atelier in Haarlem, waar gedreven vakmensen samenwerken voor het beste resultaat. Dat is niet alleen te zien, maar ook te ervaren. Een Marijke Mul sieraad gaat (mits goed onderhouden) meer dan een leven lang mee. Om dat te garanderen mogen klanten altijd langskomen voor een onderhoudsbeurt aan hun sieraad.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwerpgesprek om jouw ideale sieraad te laten creëren.

Of schrijf een bericht hieronder, dan krijg je binnen 24 uur een bericht terug.

Afspraak maken meer info

Ik kan alleen maar enthousiast zijn over de sieraden die Marijke voor mij heeft gemaakt. Toen ik voor het eerst bij haar kwam was ik al langs meerdere goudsmeden en juweliers geweest die vroegen wat ik wilde. Marijke vroeg dat niet. Ze wilde eerst weten wie ik ben. Naar aanleiding daarvan ontwierp ze een ring die ik al jaren dagelijks draag. Door het toevoegen van details zet ze de puntjes op de 'i' en maakt ze een ontwerp heel persoonlijk.

Kitty Broekman

Mijn lieve moeder liet mijn zusjes en mij een flinke doos sieraden na. Niet alles was voor ons even draagbaar of modern genoeg, dus wij hadden voldoende materiaal om er een mooi nieuw sieraad van te laten maken. Na een zoektocht langs vele goudsmeden, die er allemaal geen heil in zagen om van oud goud een mooi nieuw sieraad te (laten) maken, kwam ik uiteindelijk bij Marijke Mul terecht. Ik voelde eigenlijk al direct een 'klik' en een bijzonder gevoel. Na een fijn gesprek, waarin ik mijn moeder aan Marijke heb 'voorgesteld', ging Marijke schetsen. De schets was vrijwel direct hetgeen ik graag 'vertaald' wilde zien in mijn nieuw te maken ring. Na een aantal weken erop gewacht te hebben kon ik mijn ring komen ophalen. Hij was werkelijk prachtig! Voor een volgend sieraad klop ik zeker weer bij Marijke aan.

Caroline van Haaster

Afgelopen week heb in mijn nieuwe ring bij jullie mogen ophalen. Jullie hebben mijn trouwring vermaakt tot een fris nieuw model die weer helemaal past bij wie ik nu ben samen met mijn man. Ook de kinderen hebben jullie op een voortreffelijke wijze weten mee te nemen in mijn elegante nieuwe ring! Enorm veel dank! Ik ga hem met plezier dragen.

Denise

Het vinden van een edelsmid, die luistert en meedenkt, daarvan zijn er niet veel. In Haarlem bij Marijke Mul vind je een groep enthousiaste vakmensen, die begrijpen hoe belangrijk een sieraad maken is. Ik voelde vrijwel direct een klik, er ontstond een openhartig gesprek en er werd geschetst en gewogen. Het resultaat na een aantal weken wachten mag er zijn. Het sieraad is schitterend geworden! Marijke Mul en haar team hebben er voor de toekomst een enthousiaste klant bij.

Carla Roos-Echthuizen

Maak een afspraak

Sieraad laten maken door sieraadontwerpster en goudsmid Marijke Mul? Marijke ontwerpt jouw ideale ring, collier, armband of paar oorbellen op basis van jouw verhaal, persoonlijkheid, emoties en wensen. Ze gaat hiervoor uitgebreid met u in gesprek, zodat ze u eerst écht leert kennen, voordat ze tot het beste sieraadontwerp voor u komt. Neem gerust contact op om naar alle mogelijkheden te informeren.

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!