Maatwerk

Vanaf het moment dat zij als goudsmid aan de slag ging, ontwerpt en maakt sieraadontwerpster Marijke Mul al maatwerk sieraden. 

Haar klanten en hun verhalen inspireren haar en halen het beste in haar naar boven. Tijdens een uitgebreid gesprek waarbij ze iemand echt leert kennen, ontstaat gaandeweg een ontwerp met ouderwets papier en (kleur)potlood. Zo'n sieraadontwerp is iemand dus letterlijk en figuurlijk op het lijf ontworpen. 

De uitwerking van het ontwerp gebeurt in Marijke's atelier aan de Gierstraat in Haarlem, waar gedreven vakmensen samenwerken voor het beste resultaat. Dat is niet alleen te zien, maar ook te ervaren. Een Marijke Mul sieraad gaat (mits goed onderhouden) meer dan een leven lang mee. Om dat te garanderen mogen klanten altijd langskomen voor een onderhoudsbeurt aan hun sieraad. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend ontwerpgesprek om uw ideale sieraad te laten creëren door Marijke.

Afspraak maken

Ik kan alleen maar enthousiast zijn over de sieraden die Marijke voor mij heeft gemaakt. Toen ik voor het eerst bij haar kwam was ik al langs meerdere goudsmeden en juweliers geweest die vroegen wat ik wilde. Marijke vroeg dat niet. Ze wilde eerst weten wie ik ben. Naar aanleiding daarvan ontwierp ze een ring die ik al jaren dagelijks draag. Door het toevoegen van details zet ze de puntjes op de 'i' en maakt ze een ontwerp heel persoonlijk.

Kitty Broekman

Mijn lieve moeder liet mijn zusjes en mij een flinke doos sieraden na. Niet alles was voor ons even draagbaar of modern genoeg, dus wij hadden voldoende materiaal om er een mooi nieuw sieraad van te laten maken. Na een zoektocht langs vele goudsmeden, die er allemaal geen heil in zagen om van oud goud een mooi nieuw sieraad te (laten) maken, kwam ik uiteindelijk bij Marijke Mul terecht. Ik voelde eigenlijk al direct een 'klik' en een bijzonder gevoel. Na een fijn gesprek, waarin ik mijn moeder aan Marijke heb 'voorgesteld', ging Marijke schetsen. De schets was vrijwel direct hetgeen ik graag 'vertaald' wilde zien in mijn nieuw te maken ring. Na een aantal weken erop gewacht te hebben kon ik mijn ring komen ophalen. Hij was werkelijk prachtig! Voor een volgend sieraad klop ik zeker weer bij Marijke aan.

Caroline van Haaster

Afgelopen week heb in mijn nieuwe ring bij jullie mogen ophalen. Jullie hebben mijn trouwring vermaakt tot een fris nieuw model die weer helemaal past bij wie ik nu ben samen met mijn man. Ook de kinderen hebben jullie op een voortreffelijke wijze weten mee te nemen in mijn elegante nieuwe ring! Enorm veel dank! Ik ga hem met plezier dragen.

Denise

Het vinden van een edelsmid, die luistert en meedenkt, daarvan zijn er niet veel. In Haarlem bij Marijke Mul vind je een groep enthousiaste vakmensen, die begrijpen hoe belangrijk een sieraad maken is. Ik voelde vrijwel direct een klik, er ontstond een openhartig gesprek en er werd geschetst en gewogen. Het resultaat na een aantal weken wachten mag er zijn. Het sieraad is schitterend geworden! Marijke Mul en haar team hebben er voor de toekomst een enthousiaste klant bij.

Carla Roos-Echthuizen

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag van 13.00 - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Daarnaast kunt u ons een email sturen of online een videocall met 1 van ons inplannen via de volgende link: https://bit.ly/2OefAdC

Maak een afspraak

Sieraad laten maken door sieraadontwerpster en goudsmid Marijke Mul? Marijke ontwerpt jouw ideale ring, collier, armband of paar oorbellen op basis van jouw verhaal, persoonlijkheid, emoties en wensen. Ze gaat hiervoor uitgebreid met u in gesprek, zodat ze u eerst écht leert kennen, voordat ze tot het beste sieraadontwerp voor u komt. Neem gerust contact op om naar alle mogelijkheden te informeren.

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.