Liefde en trots // omgezet in een sieraad

Marijke Mul· Collectie · 11/02/2020

Liefde en trots // omgezet in een sieraad

Soms ontwerp ik een sieraad, waar ook mijn hart weer sneller van gaat kloppen. Sieraden, waarvan ik denk; "Ik MOET die eigen lijn verder gaan uitbouwen." En even daarna sta ik weer in de realiteit en weet ik; Het is te druk om dat op korte termijn echt neer te gaan zetten. Een eigen sieradenlijn, daar ben ik niet direct van. Wellicht dat dit toch ooit nog eens komt. Toch haal ik geregeld weer een nieuw ontwerp uit een eerder ontworpen sieraad in combinatie met een verhaal van de klant.

 

De dame waar deze ring voor ontworpen is heeft haar propedeuse voor gyneacologie gehaald. Haar man wilde haar verrassen en hierbij aangeven dat ze het echt verdient heeft. Het feit dat ze haar papier op zak heeft, alsmede aangeven dat zij zo hard heeft gewerkt. Naast het studeren heeft zij namelijk ook nog 4 kinderen. Deze komen natuurlijk terug in de ring. De buiten stenen zijn allemaal gezocht bij het geboorte moment van de verschillende kinderen. De edelstenen zij zo gekozen dat ze ook qua kleur heel erg goed aansluiten.

 

Het ontwerp is geïnspireerd op de zonsopgang ring.  Bij de zonsopgang zie je 2 ringen met een peer geslepen edelsteen, welke ze op afstand houdt. De steen weerspiegeld in de gouden plaats, waardoor je de zon in de zee ziet opkomen. In deze ring was het uitgangspunt 4. Vandaar dat de peer geslepen edelsteen 4 keer terug komt in de ring. De diamant is de bekroning van het behalen van het geweldige resultaat.

 

Moederhart 14/11/2023

Gouden armband na het overlijden van je kindje

Enorm verdriet en verslagenheid zodra je tijdens je zwangerschap er achter komt dat je... Lees meer

Collectie 30/08/2023

Jouw Memorable Moment

Tijdens het uitzoeken van sieraden komen mensen met de meest persoonlijke verhalen aan... Lees meer

Collectie 14/08/2023

Zonsopgang, de nieuwsgierigheid over dat wat deze dag gaat brengen.

Jouw dag is begonnen, waarschijnlijk heb je iets in de planning staan. Toch is... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!