Valentijnsdag

Marijke Mul· Liefde · 18/02/2020

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een zeer commercieel feestje. En toch...
Toch blijft het leuk iets te ontvangen...

Van iemand die zich niet laat raden? Of toch gewoon duidelijk... Dat zal voor iedereen anders zijn. 

In de tijd dat ik vrijgezel was. Stond ik tijdens valentijn in de winkel. En dan wachtend op de postbode... Zal ik post krijgen? Is er iemand, waarvan ik geen idee heb, of hij gevoelens voor mij heeft. Of heeft de postbode misschien wel een hele stapel bij zich. Dat hij er last van in zijn rug krijgt. Natuurlijk niet te hopen voor de postbode. Maar om nou s middags al die cadeautjes in te pakken, voor de mensen die iets bij mij kwamen kopen voor iemand die ze lief hadden en dat ik niets zou krijgen. Dat kon toch niet?!

Valentijnsdag.. Het blijft een gevoelig punt.

Dames die heel stoer roepen, van mij hoeft het niet hoor. Ik weet toch wel dat hij van mij houdt. Maar als ze dan met haar vriendinnen samen is. Dan ineens, hoor je toch dat ze het wel heel erg leuk zou vinden om iets te krijgen op die dag. Ook al is het maar heel klein. Die kleine attentie. Dat hij er tóch aan heeft gedacht. Hij is Zóóóóóóóó liefffff. 

Valentijnsdag.. Al die hartjes.

Dat zoetsappige gedoe rondom dat valentijn. Alles rood en roze en alleen maar hartjes. Kaarten... Die worden toch niet meer verstuurd. Ja, via Hallmark, dan is alle romantiek eraf. Kan hij niet gewoon even naar de winkel, zon kaart via internet.. Pfff. Dat is geen moeite doen, voor iemand waar je van houd. Of die je lief vind.

Valentijnsdag.. Alleen voor geliefden?

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. (volgens Wikipedia)

Wat vind jij? 

Is Valentijnsdag alleen voor geliefden? of ook voor je vader of moeder, broer, zus of kind?

Wat vind jij?

Is Valentijnsdag stom met al die hartjes of eigenlijk toch best wel romantisch?

Wat vind jij?

Ligt het gevoelig als je niets (helemaal niets) krijgt?

Wat vind jij?

Is het raar dat ik na zeker 12 jaar nog steeds bij valentijn moet denken aan die kaart waarop alleen een letter stond en ik nog steeds niet weet van wie die kwam?

geboorte kind 26/01/2020

Assieraden met persoonlijk ontwerp geeft een mooie herinnering

Om as sieraden te vervaardigen, heb je eerst een idee nodig van wat je... Lees meer

geboorte kind

geboorte kind

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!