Het leven is als een sieraad!

Marijke Mul· Geluksmoment · 21/04/2020

Het leven is als een sieraad!

Het leven is als een sieraad! Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Eens in de zoveel tijd heb je momenten waarin je keuzes kan maken. Hoe meer keuzes je krijgt, hoe ingewikkelder de stap om die keuze te maken. Het moment van zo'n keuze kan je een kruispunt noemen. Dit kruispunt kan je zomaar tegenkomen. Je hebt niet altijd voor het zeggen wanneer je zo'n kruispunt tegen komt. Toch komt iedereen wel eens voor een keuze te staan in zijn of haar leven. Sommige mensen zijn bang om de verkeerde keuze te maken. Anderen stappen direct in de uitdaging en weer anderen zullen alles overwegen om tot de juiste keuze te komen. Dit kan je uitbeelden in een sieraad. 

Welke keuze je maakt. Zorg ervoor dat je de keuze bewust maakt. Dan kan je nooit zeggen: "Had ik toen maar" of "Dat heb ik altijd anders gewild." Op het moment dat je je beseft dat de keuze jouw keuze is en je daar volledig achter kan staan, dan worden de uitspraken "Ik ben blij dat ik dat toen zo heb gedaan. Ik ben er trots op!"

Je kan je eigen Leven zo mooi maken als je zelf wilt. Dit werkt ook zo bij een sieraad.

Vind je dit lastig? Ik help je daarbij. Ik ga vragen stellen en kijken welke stijl bij je past. Dan komen we samen precies daar waar jij wilt komen. Dat mooie sieraad, welke op jouw leven is geschreven. Met jouw passie, jouw leven er in verwerkt.

Keuzes in het leven bepalen jouw pad

Deze hanger is ontworpen voor een dame die haar Bul haalde. Haar partner schonk haar dit sieraad. Na eerst geen idee te hebben voor welke studie zij zou kiezen. (dit zie je bovenin) zig zaggend tussen de keuzen. Is zij uiteindelijk voor haar studie gegaan. (de diamanten op rij naar beneden) De studie heeft twee jaar geduurt. Dit word gesymboliseerd in de het wit- en geelgoud. En onderaan zie je dat ze met het behalen van haar Bul (de Diamant) alle kanten op kan, doordat de banen uit elkaar lopen. Dit geeft haar alle mogelijkheid om de kansen welke zij heeft verworven te kunnen benutten.

Zo zie je "Het leven is als een sieraad" Je kunt het zelf zo mooi maken als je zelf wilt.

Goudsmid 21/04/2020

Familie goud laten omsmelten tot nieuw sieraad.

Familiegoud laten omsmelten tot nieuw sieraad. Die vraag krijg ik heel vaak. Het leukste... Lees meer

Geluksmoment 21/04/2020

Trouwen en trouwringen

Trouwen is een zeer belangrijk moment in een mensen leven. Daardoor is het belangrijk... Lees meer

Collectie 12/04/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 2

Geluksmomenten zijn erg... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!