Het leven is als een sieraad!

Marijke Mul· Geluksmoment · 21/04/2020

Het leven is als een sieraad!

Het leven is als een sieraad! Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Eens in de zoveel tijd heb je momenten waarin je keuzes kan maken. Hoe meer keuzes je krijgt, hoe ingewikkelder de stap om die keuze te maken. Het moment van zo'n keuze kan je een kruispunt noemen. Dit kruispunt kan je zomaar tegenkomen. Je hebt niet altijd voor het zeggen wanneer je zo'n kruispunt tegen komt. Toch komt iedereen wel eens voor een keuze te staan in zijn of haar leven. Sommige mensen zijn bang om de verkeerde keuze te maken. Anderen stappen direct in de uitdaging en weer anderen zullen alles overwegen om tot de juiste keuze te komen. Dit kan je uitbeelden in een sieraad. 

Welke keuze je maakt. Zorg ervoor dat je de keuze bewust maakt. Dan kan je nooit zeggen: "Had ik toen maar" of "Dat heb ik altijd anders gewild." Op het moment dat je je beseft dat de keuze jouw keuze is en je daar volledig achter kan staan, dan worden de uitspraken "Ik ben blij dat ik dat toen zo heb gedaan. Ik ben er trots op!"

Je kan je eigen Leven zo mooi maken als je zelf wilt. Dit werkt ook zo bij een sieraad.

Vind je dit lastig? Ik help je daarbij. Ik ga vragen stellen en kijken welke stijl bij je past. Dan komen we samen precies daar waar jij wilt komen. Dat mooie sieraad, welke op jouw leven is geschreven. Met jouw passie, jouw leven er in verwerkt.

Keuzes in het leven bepalen jouw pad

Deze hanger is ontworpen voor een dame die haar Bul haalde. Haar partner schonk haar dit sieraad. Na eerst geen idee te hebben voor welke studie zij zou kiezen. (dit zie je bovenin) zig zaggend tussen de keuzen. Is zij uiteindelijk voor haar studie gegaan. (de diamanten op rij naar beneden) De studie heeft twee jaar geduurt. Dit word gesymboliseerd in de het wit- en geelgoud. En onderaan zie je dat ze met het behalen van haar Bul (de Diamant) alle kanten op kan, doordat de banen uit elkaar lopen. Dit geeft haar alle mogelijkheid om de kansen welke zij heeft verworven te kunnen benutten.

Zo zie je "Het leven is als een sieraad" Je kunt het zelf zo mooi maken als je zelf wilt.

het leven 04/02/2020

Mijn interpretatie van emoties

Wij kennen waarschijnlijk allemaal het doorvertel spelletje wel. Eén iemand begint met een... Lees meer

geboorte kind 26/01/2020

Assieraden met persoonlijk ontwerp geeft een mooie herinnering

Om as sieraden te vervaardigen, heb je eerst een idee nodig van wat je... Lees meer

ontwerp 26/01/2020

Creativiteit en ontwerp

Nieuw jaar nieuwe ideeën voor ontwerpen van sieraden. Ik welke context mag ik gaan... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!