Ontwerp rond de wereld

Marijke Mul· Goudsmid · 31/05/2020

Ontwerp rond de wereld

Vorig jaar vertelden wij tegen onze nieuwe stagiaire dat het na januari altijd wat rustiger werd. Nu klopt het dat we er geen jaartal bij hebben genoemd, maar die rust moet nog komen. Dat is fijn en tegelijkertijd ook uitdagend. We hebben prachtige sieraden mogen maken. Dit jaar zelfs ook meerdere keren via alleen het online kanaal. En ook daar merken wij dat het geen probleem is om het gevoel van de klant vast te kunnen leggen. 

Mensen floreren als ze van elkaar kunnen leren. 

Nieuwe medewerk(st)ers

Als er drukte ontstaat in de zaak, zullen er ook nieuwe mensen gezocht moeten worden die aansluiting vinden bij het bedrijf. Spannend, want je laat deze mensen toe in het belangrijkste deel van je bedrijf. Veel samenwerken betekent elkaar vertellen hoe je de dingen ziet, soms meningsverschillen. Maar na niet al te lange tijd begint de kracht hiervan te groeien. Mensen floreren als ze van elkaar kunnen leren. We helpen elkaar elke dag een stukje verder. In communicatie, in creativiteit, maar zeker in kwaliteit. Het is mooi als mensen elkaar beginnen te begrijpen en er chemie ontstaat in de samenwerking. Zeker als dat in het team tot uiting komt. Samen vieren als er succes wordt behaald. En samen balen als het even tegenzit. Daarover praten en het beste ervan leren. Zo kom je weer tot een volgend succes.

Nieuwe sieraden

De eigen sieradenlijn groeit gestaag. Er komen steeds meer sieraden van de eigen collectie in de winkel te liggen. In de webshop www.sieradeninstijl.nl is dit terug te vinden. Heerlijk om te zien dat steeds meer mensen deze collectie weten te vinden en snappen, dat er naast de standaard sieraden, nog steeds heel veel mogelijk is om ze te personaliseren. Ook hebben we weer de mooiste sieraden mogen maken in opdracht. Veel variatie, doordat ieder persoon anders is en daar dan ook iedere keer iets nieuws bij past. Zo hebben wij afgelopen jaar een prachtige witgouden set mogen vervaardigen. Geheel naar ontwerp en ter gelegenheid van de 50e verjaardag. Met de boodschap om het jezelf te gunnen. In de Zonsopgang serie is er een prachtige ring bij gekomen. Wauw, wat ben ik zelf trots op deze creatieve uiting.  Afgelopen jaar ben ik begonnen om meer sieraden te maken zoals armbanden en colliers. Het merendeel blijven ringen, maar het is leuk om te zien dat de armbanden en colliers ook door een breder publiek worden gekozen. 

Nieuwe media

Ontwerpen over "het net". Hoe bijzonder als je ineens via Whattsapp videobellen met iemand in India aan het bespreken bent wat voor moois je voor een geliefde mag maken. Of via Skype met een dame in Amerika, die op het punt staat te bevallen van haar tweeling. En dat de ouders de ring ophalen om mee te nemen naar de andere kant van de wereld, waarvan je achteraf hoort dat je iemand enorm blij hebt kunnen maken. Dat is de nieuwe media. Internet maakt het onmogelijke mogelijk. Het brengt mensen absoluut zo dicht bij elkaar. Je kent het waarschijnlijk wel. Je hebt iemand nog nooit in het echt gezien, en toch sta je op een feestje en lijkt het alsof je elkaar al jaren kent. Precies dit maakt, dat we de klant niet altijd meer in de winkel hoeven te ontvangen om hetzelfde te kunnen bereiken als in een gesprek van 1,5 uur.  I LOVE IT Design around the world ♥  

Goudsmid 21/04/2020

Familie goud laten omsmelten tot nieuw sieraad.

Familiegoud laten omsmelten tot nieuw sieraad. Die vraag krijg ik heel vaak. Het leukste... Lees meer

Geluksmoment 21/04/2020

Trouwen en trouwringen

Trouwen is een zeer belangrijk moment in een mensen leven. Daardoor is het belangrijk... Lees meer

Collectie 12/04/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 2

Geluksmomenten zijn erg... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!