Sieraden op een model

Marijke Mul· Collectie · 31/05/2020

Sieraden op een model

Voor het eindresultaat moeten we nog even geduld hebben, maar we hebben het idee dat dit een prachtige fotoreportage gaat worden. De sieraden uit onze nieuwe Marijke Mul worden vandaag gefotgrafeerd 'op model'. Ons model heeft vaker voor vooraanstaande sieradenmerken mogen poseren en de verwachtingen zijn hooggespannen. 

Stappen vooruit 

Het is heel tof om het sieradenmerk geboren te zien worden. Het uitdenken, ontwerpen, sparren, proberen, produceren. Maar ook de winkel optimaliseren en de collecties vermarkten. We werken graag samen met mensen die hun vak verstaan, enthousiast zijn en zichzelf steeds willen verbeteren. Alleen zo ontstaan de mooiste dingen. 

Prachtig hals- en handmodel  

Op een foto waarop alleen het product te zien is, is het soms moeilijk om je voor te stellen hoe een sieraad valt. Ook het formaat van een ring, een collier, een paar oorbellen of armband is moeilijk in te schatten zonder context.

Daarom gaven wij onze fotograaf opdracht om foto's van onze Marijke Mul collecties op een model te maken. Een professioneel hals- en handmodel lijkt luxe, maar was bittere noodzaak. Niet alleen vanwege haar prachtige handen, maar ook omdat zo iemand weet hoe ze haar handen tot in de fijnste beweging aan kan passen. Probeer maar eens alleen je ringvinger aan te passen en de rest van je hand stil te houden. Dat is haast niet te doen! Dit model draaide daarentegen haar hand er niet voor om. Ook de fotograaf werd gaandeweg het proces steeds creatiever. De twee brachten elkaar duidelijker naar een hoger niveau. 

het leven 04/03/2020

Marijke Mul 1 van de 3 finalisten van Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

Veerle Focke (La Plume Media), Gerard... Lees meer

Liefde 18/02/2020

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een zeer commercieel feestje. En toch... Toch blijft het leuk iets te... Lees meer

Edelstenen 11/02/2020

Fascinerende wereld // edelsteen

Een edelsteen. Een schitterend stuk steen welke door onze natuur gemaakt wordt. Ik vind... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!