Finale avond HOP | Haarlemse Ondernemers Prijs

Marijke Mul· Collectie · 24/10/2020

Marijke Mul goudsmid ondernemer Haarlem ondernemersprijs

Met trots kijkt Marijke terug op de finaleavond van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Als 1 van de 3 finalisten heeft zij haar pitch gedaan op het podium bij van der Valk Haarlem. Haar brede kijk op de juweliersbranche en haar liefde voor Haarlem straalde er vanaf. 

Prachtig juryrapport 

'Midden in wederom een groei van het bedrijf Marijke Mul en een pittige corona crisis staat Marijke Mul haar mannetje. Het sieraad is niet alleen een sieraad. Het is meer dan dat. Een sieraad welke met liefde wordt gemaakt en door de drager tevens als verwerking kan dienen. Dat is waar haar team dagelijks mee bezig is. Een passend juweel voor iedere gebeurtenis in het leven. Een sieraad wat de identiteit van de persoon die het gaat dragen en de intimiteit van het moment draagt. Voor jouw hand-gemaakt.'

Eerdere onderscheidingen 

Marijke is in 1997 'Goudsmid van het Jaar' geworden, in 2014 heeft zij een winnend ontwerp voor Buddha to Buddha gemaakt, haar ontwerpen zijn bekroond met een winnaars bokaal. Helaas grijpt ze nu bij de Haarlemse Ondernemers Prijs met een tweede prijs net mis, maar toch is ze blj met haar podiumplaats. Trots feliciteren wij Gerard Koelewijn van productiebedrijf Easypers! 

Ondernemer vol ambities 

Marijke gaat als ondernemer niet stilzitten. Het neerzetten van een extern atelier wordt momenteel gerealiseerd. Waarna een One-Brand-Store op de rol staat voor Haarlem.

 

geboorte kind 26/04/2020

Mensen en hun emotie | Geboorte sieraad

  Tijdens de... Lees meer

Goudsmid 21/04/2020

Ontroerd worden door een sieraad

Een sieraad ontroert je als het het juiste sieraad is. Het gebeurt veel dat... Lees meer

Goudsmid 23/04/2020

"Haarlem" de stad der steden

Hoofdstad van noord-Holland Een stad met meer verschillende top elementen ken ik niet! Ze... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!