Om door een ringetje te halen

Marijke Mul· Emotie · 01/05/2021

Om door een ringetje te halen

Afgelopen week reisden schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn af naar Japan voor de laatste kwalificatiesprong. Het doel was zich te plaatsen voor de duosprong bij de Olympische Spelen deze zomer. Jarenlange training voor een sprong voor het leven... 

Wachten duurt lang

Beide athleten waren individueel al geplaatst voor de Spelen. Ze hebben net als alle andere sporters zich moeten verbijten doordat het sportevenement der sportevenementen met een jaar is uitgesteld. De dames hebben zich fit gehouden, hebben thuis getraind en hebben deze laatste weken vooral intensief in 't water getraind. Op social media konden we volgen hoe ze de sprong gingen wagen. 

Vandaag, 1 mei 2021, duimen wij voor dit duo. In spanning naar de sprong en de uitslag! 

Olympisch sporter en 5 ringen

Ik mocht afgelopen jaar een ontwerp voor Inge Jansen maken. Meestal krijgt of koopt een Olympisch sporter na afloop van de Spelen een herinneringsieraad, veelal een collier met de 5 ringen. Die kan dan direct gedragen worden. Inge moet er langer op wachten, want haar Olympisch sieraad is al af. Haar wens was namelijk zó groot, dat ik met mijn ontwerp en mijn team goudsmeden al voor haar aan de slag mocht. 

De kwalificatiesprong die Inge op de 3 meter plank maakte, was om door een ringetje te halen. Dat heb ik dan ook op deze manier weergegeven. Wij hebben haar figuur in goud weergegeven en met een diamant op het water terecht laten komen, precies midden in één van de Olympische ringen. Zoals het water rimpeld vanaf het punt dat het water wordt geraakt. 

Go Go Go

Inge, laat ook deze duo sprong in Tokyo door een ringetje te halen zijn. You're the best! 

Collectie Olympische Sieraden 

Bekijk onze collectie Olympische sieraden in onze webshop.

geboorte kind 26/01/2020

Assieraden met persoonlijk ontwerp geeft een mooie herinnering

Om as sieraden te vervaardigen, heb je eerst een idee nodig van wat je... Lees meer

ontwerp 26/01/2020

Creativiteit en ontwerp

Nieuw jaar nieuwe ideeën voor ontwerpen van sieraden. Ik welke context mag ik gaan... Lees meer

geboorte kind 19/01/2020

Vier het leven!

We herinneren ons meestal geen dagen of weken van geluk, maar momenten. Die momenten... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!