Om door een ringetje te halen

Marijke Mul· Emotie · 01/05/2021

Om door een ringetje te halen

Afgelopen week reisde schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn af naar Japan voor de laatste kwalificatiesprong, met als doel zich te plaatsen voor de duosprong voor  de Olympische Spelen in Tokyo deze zomer. Jarenlange training voor een sprong voor het leven... 

Wachten duurt lang

Beide sporters zijn individueel reeds geplaatst voor de Spelen. Ze hebben net als alle andere atleten zich moeten verbijten doordat alles is uitgesteld. Ze hebben zich fit gehouden, thuis getraind en de laatste weken intensief in 't water getraind. Op social media zagen we meermalen voorbij komen dat ze de sprong waagden. 

Vandaag 1 mei 2021 duimen wij voor dit duo. In spanning naar de sprong en de uitslag. 

Olympisch sporter en 5 ringen

Ik mocht afgelopen jaar een ontwerp voor haar maken. Meestal krijgt een Olympisch sporter na het meedoen een collier met de 5 ringen. Deze keer moest Inge Jansen er langer op wachten, maar was haar wens zó groot, dat ik hem al eerder voor haar mocht ontwerpen.

De kwalificatiesprong die Inge eerder maakte, was om door een ringetje te halen. Dat heb ik dan ook op deze manier weergegeven. Wij hebben haar figuur in goud weergegeven en met een diamant op het waterterecht laten komen, precies midden in één van de Olympische ringen. Zoals het water rimpeld vanaf het punt dat het water wordt geraakt. 

Go Go Go

Inge Jansen, voor die duo sprong. Laat ook deze door een ringetje te halen zijn. You're the best 

het leven 04/03/2020

Marijke Mul 1 van de 3 finalisten van Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

Veerle Focke (La Plume Media), Gerard... Lees meer

Liefde 18/02/2020

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een zeer commercieel feestje. En toch... Toch blijft het leuk iets te... Lees meer

Edelstenen 11/02/2020

Fascinerende wereld // edelsteen

Een edelsteen. Een schitterend stuk steen welke door onze natuur gemaakt wordt. Ik vind... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Bent u geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Kijk online of plan uw bezoek. Of wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal!

plan uw bezoek

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.