Om door een ringetje te halen

Marijke Mul· Emotie · 01/05/2021

Om door een ringetje te halen

Afgelopen week reisden schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn af naar Japan voor de laatste kwalificatiesprong. Het doel was zich te plaatsen voor de duosprong bij de Olympische Spelen deze zomer. Jarenlange training voor een sprong voor het leven... 

Wachten duurt lang

Beide athleten waren individueel al geplaatst voor de Spelen. Ze hebben net als alle andere sporters zich moeten verbijten doordat het sportevenement der sportevenementen met een jaar is uitgesteld. De dames hebben zich fit gehouden, hebben thuis getraind en hebben deze laatste weken vooral intensief in 't water getraind. Op social media konden we volgen hoe ze de sprong gingen wagen. 

Vandaag, 1 mei 2021, duimen wij voor dit duo. In spanning naar de sprong en de uitslag! 

Olympisch sporter en 5 ringen

Ik mocht afgelopen jaar een ontwerp voor Inge Jansen maken. Meestal krijgt of koopt een Olympisch sporter na afloop van de Spelen een herinneringsieraad, veelal een collier met de 5 ringen. Die kan dan direct gedragen worden. Inge moet er langer op wachten, want haar Olympisch sieraad is al af. Haar wens was namelijk zó groot, dat ik met mijn ontwerp en mijn team goudsmeden al voor haar aan de slag mocht. 

De kwalificatiesprong die Inge op de 3 meter plank maakte, was om door een ringetje te halen. Dat heb ik dan ook op deze manier weergegeven. Wij hebben haar figuur in goud weergegeven en met een diamant op het water terecht laten komen, precies midden in één van de Olympische ringen. Zoals het water rimpeld vanaf het punt dat het water wordt geraakt. 

Go Go Go

Inge Jansen, laat ook deze duo sprong in Tokyo door een ringetje te halen zijn. You're the best! 

Emotie 21/10/2019

Persoonlijke ring en armband voor Kitty

Kitty wilde zo'n tien jaar geleden graag een ring die echt bij haar past... Lees meer

Emotie 17/08/2021

Onze meest populaire collectie: de Verwikkeling

Regelmatig krijgen wij de vraag welke sieradenlijn het meest verkocht wordt en wat nou... Lees meer

Emotie 22/07/2021

Tijd om de grote sprong te wagen

Stel je eens voor: je hebt ergens jaren keihard voor gewerkt. Je hebt alles... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!