Verwen de moeder in jou

Marijke Mul· Collectie · 05/05/2021

Verwen de moeder in jou

Moederschap;
zo vanzelfsprekend is dat niet

De dag waarop moeders in het zonnetje gezet worden is in aantocht. Een moment waarop Marijke, zelf moeder van 2 jonge dochters, zich altijd weer bewust is van de verhalen die klanten door de jaren heen met haar hebben gedeeld. Naast mooie, helaas ook hartverscheurende verhalen. Verdriet, hartzeer en rouw over het verlies van je eigen moeder, moederschap dat jou niet gegeven is, het loslaten van je kind. Moeder zijn, worden of blijven; zo vanzelfsprekend is dat niet.

Liefde kunnen geven en ontvangen begint bij lief zijn voor jezelf. Ook, of juist, als moeder. Neem eens wat afstand van jezelf en kijk als moeder naar je innerlijke kind. Soms ben je sterk, soms niet. Soms kan je goed luisteren, en soms even niet. Zorg goed voor jezelf en geef jezelf die knuffel. Neem regelmatig wat afstand. Hoe sta je in het leven? Geef jij jezelf wel eens een compliment? Ook al doe je niet alles goed, wees trots op jezelf. Om wie je bent en wat je voor anderen betekent.

Marijke noemt Moederdag daarom weleens gekscherend ‘moeder-jezelf-dag’. Omdat een beetje tederheid al zo’n groot verschil kan maken. Voor jezelf, maar daarmee ook voor je naasten. Tederheid is een daad van geven en geeft je kracht, ook in moeilijkere tijden.

Verwen de moeder in jou

In de Oogappel collectie heeft Marijke tederheid en oneindigheid als belangrijke uitgangspunten genomen. Een collectie over het vasthouden en dragen van de liefde tussen moeder en kind, of je nou vijf of vijftig bent.

Bekijk de Oogappel collectie

 

Wij ontwerpen graag een persoonlijk sieraad voor jou. Om het moederschap te vieren!

Maak een afspraak en deel je verhaal met ons

moeder jezelf dag moederdag liefde kado Oogappelhet leven 04/02/2020

Mijn interpretatie van emoties

Wij kennen waarschijnlijk allemaal het doorvertel spelletje wel. Eén iemand begint met een... Lees meer

geboorte kind 26/01/2020

Assieraden met persoonlijk ontwerp geeft een mooie herinnering

Om as sieraden te vervaardigen, heb je eerst een idee nodig van wat je... Lees meer

ontwerp 26/01/2020

Creativiteit en ontwerp

Nieuw jaar nieuwe ideeën voor ontwerpen van sieraden. Ik welke context mag ik gaan... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!