Ben jij ook zo van de oorbellen?

Marijke Mul· · 06/02/2021

oorhangers oorstekers oorbel cadeau voor jezelf snoepjes Marijke Mul

Oorbellen, online de meest gekochte sieraden. 

Op het scherm is goed te zien hoe ze eruit zien in het oor. En hou je van oorbellen? Dan weet je dat het je gewoon goed staat. Het gebeurd dan ook bijna niet, dat oorbellen retour worden gestuurd.

Gouden hangoorbellen met een edelsteen staan op 1 in de top 10 in oorbel-land. Oorhangers staan iedereen. En ook zo lekker makkelijk. Je doet het 's morgens in en je bent aangekleed. Een poedertje op je wangen en een beetje mascara en klaar voor die on- en offline vergadering. 

Die hakken hoef je er tegenwoordig niet meer bij aan, dus extra leuk om jezelf te verwennen met een extra setje oorhangers. 

"onze SNOEPJES"

De snoepjes, heten niet voor niet snoepjes. Een sieraden winkel en zeker een merk als Marijke Mul is voor veel dames écht een snoepwinkel. Toen wij deze oorhangers maakten, was het enige woord wat hierbij paste; "onze SNOEPJES"

In verschillende edelstenen en kleuren goud verkrijgbaar.

Duurzamer

Ik hoor u denken, kunnen ze ook in het zilver?

In deze collectie kiest Marijke ervoor alleen in goud te vervaardigen. De haken zijn iets lichter, waardoor het heel fijn draagt en we de prijzen leuk kunnen houden. Een gemiddeld paar laarzen ligt hoger in prijs. Goud is dan net iets sterker en daardoor duurzamer. Maar écht is het wel; De edelsteen én het materiaal zijn duurzaam en volledig uit onze natuur. 

Natuurwetten

De natuur kent vele kleuren. Waardoor er een mooi kleurenpallet in de snoepjes oorhangers te vinden is. Het leven in de natuur maakt dat er trilling in de stenen aanwezig is. Dit doet weer iets met je gemoedstoestand, waardoor edelsteen oorhangers een positive uitwerking op je energie hebben. In een volgend nieuwsbericht komen we hier nog een keer op terug. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je dat niet gaat missen.

En met de volgende link, kun je kijken welk snoepje voor jou is:
Casual chiqué oorhanger | Snoepjes collectie

Geluksmoment 21/04/2020

Trouwen en trouwringen

Trouwen is een zeer belangrijk moment in een mensen leven. Daardoor is het belangrijk... Lees meer

Collectie 12/04/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 2

Geluksmomenten zijn erg... Lees meer

Energie 30/03/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 1

Mensen en hun... Lees meer

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag van 13.00 - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Daarnaast kunt u ons een email sturen of online een videocall met 1 van ons inplannen via de volgende link: https://bit.ly/2OefAdC

Plan een videocall

Zoeken

Zoek hier voor alle sieraden en verhalen on onze webshop. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.