Ben jij ook zo van de oorbellen?

Marijke Mul· · 06/02/2021

oorhangers oorstekers oorbel cadeau voor jezelf snoepjes Marijke Mul

Oorbellen zijn online de meest gekochte sieraden. Het gebeurt bijna niet dat oorbellen retour gestuurd worden. Een paar oorbellen cadeau geven? Het is meestal in een keer raak, wat met ringen of colliers lang niet altijd het geval is. Eigenlijk staan oorbellen gewoon iedereen goed, en hebben weinig mensen maar één bepaalde stijl waardoor je alle kanten op kunt. 

Oorhangers, een allemansvriend 

Gouden hangoorbellen met een edelsteen staan by far op nummer 1. Oorhangers staan namelijk iedereen. En ze zijn ook zo lekker makkelijk. Je kleedt je aan, doet ze in, een poedertje op je wangen en een beetje mascara en je bent klaar. Het geeft kleur aan je outfit en aan je gezicht. 

Die hakken hoef je met al dat thuiswerken er niet meer bij aan, dus je houdt budget over om jezelf te verwennen met een extra setje oorhangers. 

Snoepjes om op te vreten 

Een sieradenwinkel vol met goud en edelstenen voelt voor veel vrouwen als een kind in een snoepwinkel. Toen wij onze nieuwe collectie tere en fijne oorhangers maakten, was het enige juiste woord dat wij ervoor konden vinden: Snoepjes. 

De snoepjes zijn in verschillende kleuren goud verkrijgbaar, met verschillende soorten edelstenen. Ik hoor je denken, kunnen ze ook in het zilver?

Wij hebben er bewust voor gekozen om ze uitsluitend in het goud te maken. De haken zijn iets lichter, waardoor het prettig draagt en we bovendien de prijs (vanwege het lage gewicht) bescheiden kunnen houden. Pak uit met een mooi paar laarzen of een feestelijke jurk en je bent duurder uit. Goud is ook net iets sterker dan zilver en een paar mooie oorhangers van goud uit onze collectie gaan een leven lang mee, wat wel zo duurzaam is. 

Natuurwetten

Een prachtig kleurenpallet onze Snoepjes, want de natuur kent vele kleuren. Het leven in de natuur maakt dat er trilling in de stenen aanwezig is. Dit doet iets met je gemoedstoestand, waardoor oorhangers met een edelsteen een positive uitwerking op je energie hebben. 

Welk Snoepje past bij jou? 
Casual chiqué oorhanger | Snoepjes collectie

Collectie 24/12/2020

Oogappel | Ik herken mij

Trots Zo pril, zo klein, zo teer. Ongemakkelijk en zo trots pak ik je... Lees meer

Collectie 24/10/2020

Finale avond HOP | Haarlemse Ondernemers Prijs

Met trots kijkt Marijke terug op de finaleavond van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Als... Lees meer

Collectie 31/05/2020

Sieraden op een model

Voor het eindresultaat moeten we nog even geduld hebben, maar we hebben het idee dat... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!