Sieraden voor de modebewuste vrouw

Marijke Mul· Vier Het Leven · 04/11/2022

Marijke Mul, witgouden, ring, blauw topaas, edelsteen, sieraden, oorbellen, exclusief, haarlem

Sieraden zijn heel persoonlijk. Dat maakt het direct ook lastig om cadeau te geven. Toch zijn vrouwen zeer vereerd met het krijgen van sieraden. Het geeft een speciaal gevoel. Zeker als het een sieraad is dat gegeven wordt tijdens een bijzonder moment in het leven.

Als je een vrouw naar haar sieraden vraagt, krijg je altijd direct te horen: Deze armband heb ik gekregen bij de geboorte van mijn dochter of zoon. Dit is mijn trouwring en met deze ring ben ik gevraagd.

De eeuwigheid en duurzaamheid van sieraden speelt op gevoelsniveau nog eens extra mee. Vaak worden sieraden na overlijden doorgegeven aan kinderen of andere familieleden. Zo koop je sieraden dus ook voor de aankomende generaties. Belangrijk hierbij is dat sieraden qua uitstraling dan ook tijdloos zijn. 

De sieraden van Marijke Mul hebben een uitgesproken stijl, maar zijn enorm tijdloos. Goed draagbaar naast eerder aangekochte sieraden en/of erfstukken. Maar vooral zijn ze perfect voor de modebewuste vrouw.

Ze passen goed bij alle soorten sieraden. Tijdens feesten en partijen, als ook fantastisch bij die spijkerbroek met een blouse. 

Wil je toch nog iets extra veilig zitten bij de aankoop van een sieraad om kado te geven? Dan raden wij je aan om te gaan voor 14 karaat geelgoud en een blauwe edelsteen of een prachtige diamant.

De "Danser sieraden set" met London Blue Topaas en diamant is dan ook een perfecte keuze! Naast de ring is het heel mooi om je trouwring of een rijring mat diamant te dragen. Wedden dat deze sieraden in de smaak vallen?

Collectie 17/05/2022

Oogappel collectie geboortesieraad

De liefde.. Een wens.. Het gevoel dat ontstaat zodra je tijdens de echo bij... Lees meer

Geluksmoment 28/01/2022

Wat ga jij als eerste doen?

Dans je mee? Ja, we dansen de zon opHet is te laat om nog... Lees meer

Vier Het Leven 20/12/2021

2021: terugblik op een bizar (goed) jaar

Het zijn op z’n zachtst gezegd gekke tijden. Deze vreselijke maatregelen raken iedereen, jong... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!