Sieraden voor de modebewuste vrouw

Marijke Mul· Vier Het Leven · 04/11/2022

Marijke Mul, witgouden, ring, blauw topaas, edelsteen, sieraden, oorbellen, exclusief, haarlem

Sieraden zijn heel persoonlijk. Dat maakt het direct ook lastig om cadeau te geven. Toch zijn vrouwen zeer vereerd met het krijgen van sieraden. Het geeft een speciaal gevoel. Zeker als het een sieraad is dat gegeven wordt tijdens een bijzonder moment in het leven.

Als je een vrouw naar haar sieraden vraagt, krijg je altijd direct te horen: Deze armband heb ik gekregen bij de geboorte van mijn dochter of zoon. Dit is mijn trouwring en met deze ring ben ik gevraagd.

De eeuwigheid en duurzaamheid van sieraden speelt op gevoelsniveau nog eens extra mee. Vaak worden sieraden na overlijden doorgegeven aan kinderen of andere familie leden. Zo koop je sieraden dus ook voor de aankomende generaties. Belangrijk hierbij is dat sieraden qua uitstraling danook tijdloos zijn. 

De sieraden van Marijke Mul hebben een uitgesproken stijl, maar zijn enorm tijdloos. Goed graagbaar naast eerder aangekochte sieraden en/of erfstukken. Maar vooral zijn ze perfect voor de modebewuste vrouw.

Ze passen goed bij alle soorten sieraden. Tijdens feesten en partijen, als ook fantastisch bij die spijkerbroek met een blouse. 

Wil je toch nog iets extra veilig zitten bij de aankoop van een sieraad om kado te geven? Dan raden wij je aan om te gaan voor 14 karaat geelgoud en een blauwe edelsteen of een prachtige diamant.

De danser sieraden set met London Blue Topaas en diamant is dan ook een perfecte keuze! Naast de ring is het heel mooi om je trouwrig of een rijring mat diamant te dragen. Wedden dat deze sieraden in de smaak vallen?

Collectie 29/01/2023

Blauwe topaas ketting voor de diploma uitreiking straks?

Blauw topaas voor de diplomauitreiking straks?   Is jouw dochter heel druk met de... Lees meer

familie 28/01/2023

Mariëlle met haar prachtige blauwe edelsteen

Tintelingen over mijn rug Mariëlle heeft een prachtige steen in haar hand. Terwijl ze... Lees meer

Collectie 19/09/2022

Handgemaakt van uitzonderlijke kwaliteit

Alle sieraden van Marijke Mul collectie worden met de hand in eigen atelier vervaardigd.... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!