Handgemaakt van uitzonderlijke kwaliteit

Marijke Mul· Collectie · 19/09/2022

Handgemaakt van uitzonderlijke kwaliteit

Alle sieraden van Marijke Mul collectie worden met de hand in eigen atelier vervaardigd. Dagelijks zijn de goudsmeden met veel plezier nieuwe sieraden aan het maken en ontwikkelen. Ieder proces vergt de nodige discipline en precisie. Een vakdiploma heb je na 4 jaar schoo voor goudsmeden. Daarna heb je 10 jaar nodig om alle kneepjes van het prachtige ambacht te leren.

Doordat onze goudsmeden nauw samenwerken wordt heel duidelijk waar de kennis van de goudsmid zit en welke goudsmid welk onderdeel van het vak het beste beheerst. Zo maakt iedere goudsmid zijn of haar eigen groei binnen het ambacht en hebben wij de beste goudsmeden op het juiste moment voor de sieraden in huis. Onze goudsmeden werken dan ook met de eeuwen oude technieken naast de meest nieuwe geavanceerde technieken. De combinatie hiervan maakt een uniek product. 

Handen hebben iets magisch, als je pijn hebt verzacht je die door je hand erop te leggen. Als je iemand lief hebt, laat je dat blijken door een arm om iemand heen te slaan en met je vlakke hand geef je de warmte door. Als je iemand wilt steunen, leg je een hand op de schouder van deze persoon. Je zwaait, ontvangt, pakt je eten, duwt iets weg wat niet goed voelt, schrijft en geeft uitdrukking aan je gevoel met je handen. Handen brengen energie en kunnen energie aan iets toevoegen. Zo ook aan de prachtige sieraden uit de Marijke Mul collectie. Ieder ontwerp draagt voelbaar een stukje energie bij zich. Helaas valt het niet te bewijzen, maar het maakt ieder stuk wel "Meer dan alleen mooi!".

Emotie 01/05/2021

Om door een ringetje te halen

Afgelopen week reisden schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn af naar Japan... Lees meer

Emotie 06/02/2021

Ben jij ook zo van de oorbellen?

Oorbellen zijn online de meest gekochte sieraden. Het gebeurt bijna niet dat oorbellen... Lees meer

Collectie 30/01/2021

Verbinding door een sieraad

In deze vreemde tijden van Corona zijn we allemaal meer dan ooit op zoek... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!