Handgemaakt van uitzonderlijke kwaliteit

Marijke Mul· Collectie · 19/09/2022

Handgemaakt van uitzonderlijke kwaliteit

Alle sieraden van de "Marijke Mul" collectie worden met de hand in eigen atelier vervaardigd. Dagelijks zijn de goudsmeden met veel plezier nieuwe sieraden aan het maken en ontwikkelen. Ieder proces vergt de nodige discipline en precisie. Een vakdiploma heb je na 4 jaar school voor goudsmeden. Daarna heb je 10 jaar nodig om alle kneepjes van het prachtige ambacht te leren.

Doordat onze goudsmeden nauw samenwerken wordt heel duidelijk waar de kennis van de goudsmid zit en welke goudsmid welk onderdeel van het vak het beste beheerst. Zo maakt iedere goudsmid zijn of haar eigen groei binnen het ambacht en hebben wij de beste goudsmeden op het juiste moment voor de sieraden in huis. Onze goudsmeden werken dan ook met de eeuwen oude technieken naast de meest nieuwe geavanceerde technieken. De combinatie hiervan maakt een uniek product. 

Handen hebben iets magisch, als je pijn hebt verzacht je die door je hand erop te leggen. Als je iemand lief hebt, laat je dat blijken door een arm om iemand heen te slaan en met je vlakke hand geef je de warmte door. Als je iemand wilt steunen, leg je een hand op de schouder van deze persoon. Je zwaait, ontvangt, pakt je eten, duwt iets weg dat niet goed voelt, schrijft en geeft uitdrukking aan je gevoel met je handen. Handen brengen energie en kunnen energie aan iets toevoegen. Zo ook aan de prachtige sieraden uit de Marijke Mul collectie. Ieder ontwerp draagt voelbaar een stukje energie bij zich. Helaas valt het niet te bewijzen, maar het maakt ieder stuk wel "Meer dan alleen mooi!".

het leven 04/02/2020

Mijn interpretatie van emoties

Wij kennen waarschijnlijk allemaal het doorvertel spelletje wel. Eén iemand begint met een... Lees meer

geboorte kind 26/01/2020

Assieraden met persoonlijk ontwerp geeft een mooie herinnering

Om as sieraden te vervaardigen, heb je eerst een idee nodig van wat je... Lees meer

Moederhart 14/11/2023

Gouden armband na het overlijden van je kindje

Enorm verdriet en verslagenheid zodra je tijdens je zwangerschap er achter komt dat je... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!