2021: terugblik op een bizar (goed) jaar

Marijke Mul· Vier Het Leven · 20/12/2021

2021: terugblik op een bizar (goed) jaar

Het zijn op z’n zachtst gezegd gekke tijden. Deze vreselijke maatregelen raken iedereen, jong en oud, ondernemer of niet. Ook bij ons, zowel voor mij als eigenaar maar zeker ook voor mijn team. In het atelier, in de winkel en op kantoor was 2021 een jaar van hollen of stilstaan. Deze onverwachte eindsprint met een halfdichte voordeur gaan we allemaal niet snel vergeten. Wat een bizar jaar.

Een bewogen jaar?

Behalve de pandemie, wat heeft 2021 jou gebracht? Het kan zijn dat je van baan gewisseld bent, een nieuwe partner hebt of misschien hoopte je ergens op en is dat niet uitgekomen. Was het eigenlijk best een prima jaar, of was er groot verdriet omdat je iemand verloren hebt? Vast staat dat je meer tijd thuis hebt doorgebracht, hopelijk met lieve, fijne familieleden om je heen.

Groei van onze webshop

Nu de winkel in de Gierstraat dicht is lijkt het alsof we stilstaan. Het tegendeel is waar! Jullie wisten onze webshop al steeds beter te vinden, maar nu ineens gaat het hard. Dit is fijn. Het zorgt ervoor dat onze verkoop enigszins doorloopt, maar nog belangrijker, dat steeds meer mensen kennismaken met de uiteenlopende collecties. Oriënteren is online veel handiger dan in de winkel. Ik ben trots op mijn vaste collectie en hoop je iemand óf jezelf nog met iets moois gaat verwennen. Misschien is het onderdompelen in luxe in deze barre tijden wel een beter idee dan ooit.

Trots op wat we hebben bereikt

Wij hebben ons in ieder geval voorgenomen om 2021 met een lach af te sluiten. Het jaar heeft ook veel goeds gebracht. We zijn ondanks de pandemie uitgegroeid naar 13 medewerkers. In de winkel, in het atelier en op kantoor heb ik mijn best gedaan om het team uit te bouwen met gevarieerde en kundige mensen en dat is oprecht goed gelukt. Mijn collectie ligt inmiddels op drie locaties (Haarlem, Nieuwerkerk aan den IJssel en Oisterwijk) en er wordt continue op alle manieren gewerkt aan het verder uitbouwen van mijn mooie bedrijf. Vorig jaar hebben we het atelier verhuisd van de te krappe winkel in de Gierstraat naar een andere ruime locatie in Haarlem. Iedereen heeft meer werkruimte gekregen, dat werkt heerlijk. De winkel hebben we kunnen herinrichten en verbouwen, meer in lijn met de exclusieve uitstraling van het merk Marijke Mul. De collectie krijgt steeds meer een eigen gezicht en daar ben ik als ontwerpster en ondernemer ontzettend trots op.

Wat ligt er achter de horizon?

Als we voorbij de horizon kijken zie ik voor 2022 grootste plannen. Met of zonder lockdowns, er komt een ‘zusje’ voor Marijke Mul. Heel cryptisch, over het waar & hoe ga ik je later informeren 😊. Het zou leuk zijn als je me in de tussentijd volgt op Facebook of Instagram en je onderaan op de home van deze website inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Vier het leven voorbij de Horizon

Alle belangrijke momenten van het leven in onze collecties tot uiting blijven brengen, met voor ieder moment een sieraad. Dát is wat we blijven doen. Op Insta gebruiken we niet voor niets de hashtag  #VierHetLeven, want pandemie of niet, het blijft ons levensmotto. Houd dit motto vast, in voor- en tegenspoed, misschien nu wel meer dan ooit!

Liefs en fijne dagen,

Marijke Mul

Collectie 02/06/2020

As-ring: een persoonlijke tastbare herinnering

‘Het voelt als een stukje aanwezigheid van mijn vader’ Eigenlijk draagt Lianne Tijmes geen... Lees meer

Collectie 24/05/2020

Liefde | Youtube afl 7

Liefde is diepe acceptatie... Lees meer

geboorte kind 12/05/2020

Moederschap is niet vanzelfsprekend

Niet voor iedereen... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!