Jouw Memorable Moment

Marijke Mul· Collectie · 30/08/2023

Jouw Memorable Moment

Tijdens het uitzoeken van sieraden komen mensen met de meest persoonlijke verhalen aan tafel. Op basis van dit gesprek worden de sieraden aangepast aan jouw persoonlijke moment. Veelal zijn deze emotionele verhalen van mensen zó intens dat het gemaakte sieraad nog meer voor mensen gaat betekenen dan ze kunnen verwachten.

Ieder moment van de klant is uniek en veelal horen wij verhalen die nog nooit besproken zijn. Iedereen ervaart zijn of haar gebeurtenis op zijn of haar manier. Dit kan komen door leeftijd en/of levenservaring.

Onze sieraad ontwerpers in de winkel helpen je met liefde om jouw persoonlijke sieraad te ontwerpen. Ze hebben kennis van de materialen en de edelstenen die hierin verwwerkt kunnen worden. Vormgeving is daarnaast ook heel persoonlijk. Wat je bij ons áltijd zult vinden, is een kwalitatief mooi product.

Of het nu de edelstenen waar we mee werken óf de uitvoering van het product. WIj werken met het hele team vol passie en gedrevenheid aan de meest bijzondere sieraden en weten als geen ander dat de sieraden deze emotionele binding kan geven.

De vaste collectie heeft 7 collectielijnen van vóór geboorte tot na overlijden zijn alle levensmomenten van de klant weergegeven in deze prachtig vrouwelijke series. 

We starten met de Zonsopgang sieraden.
Waar ieder nieuw begin gevierd wordt.

De Oogappel is die dierbare persoon die jou ziet staan! Je doet glimlachen, jou waardeerd voor wie je bent. De persoon die je op handen draagt.

Als een ware Danser ga je uitbundig door het leven. Je gaat mensen ontmoeten en plezier maken. Laat jezelf zien, met deze ringen met kleur en oorhangers en colliers met verwisselbare edelstenen.

Verwikkeling met de mensen om je heen. Soms lastige momenten, maar door dik en dun altijd gesteund gevoeld, draag je alle dierbaren nu dichtbij je.

Het leven voert je mee op de Zeedeining als een bootje die altijd thuiskomt. De weg navigerend langs alle dingen die je zo ongeveer overkomen. En door jouw kracht, kun je dit aan en achteraf heb je er zelfs nog schik om.. "Weet je nog? We hadden niet gedacht zo ver te komen."

Soelaas zodra we mensen die we lief hebben moeten missen. Hoe dan ook draag je deze mensen áltijd mee in je hart. In deze collectie zie je sieraden met asverwerking óf een vingerafdruk. Zo ver weg, maar toch dichtbij.

En als je dan naar de Horizon zit te staren, weet je dat daar achter nog een heel leven verder gaat.

We Vieren Het Leven mét maar zeker ook dóór die andere personen om ons heen.

 

Collectie 11/02/2020

Liefde en trots // omgezet in een sieraad

Soms ontwerp ik een sieraad, waar ook mijn hart weer sneller van gaat kloppen.... Lees meer

Collectie 11/02/2020

Verwikkeling sieradencollectie

De Verwikkeling collectie van Marijke Mul is ontworpen op basis van de innige band... Lees meer

Collectie 11/02/2020

Danser ringen collectie

Dansend door de winkel en enorm fan van een diversiteit aan muziek, is hier... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!