Bouwen aan de eigen sieradencollectie

Marijke Mul· Verhalen · 21/10/2019

Bouwen aan de eigen sieradencollectie

Het lijkt een eeuwigheid te duren. Alle stenen stuk voor stuk naar de juiste plek brengen. Veel gesprekken, veel edelstenen en veel lieve woorden, emoties, tranen van verdriet en van blijdschap. Wachtend tot de tijd gaat komen dat de eigen collectie haar eigen gezicht kan dragen. Nu is het moment aangebroken dat wij de laatste edelstenen op de juiste plek leggen en de collectie in een eigen stijl aan u kunnen presenteren.

Marijke Mul Collectie

Vrouwelijk, stoer! Met exclusieve materialen door handen vervaardigd. De handen die energie brachten aan het sieraad. Andere handen die het weer aan mogen raken en het om het lichaam mogen schuiven, hangen en steken. Ogen die het mogen aanschouwen. De ogen van de ziel, die voelen welke energie erin zit.

Dankbaar

Na al het werk van het afgelopen jaar, starten wij dit jaar met een nieuwe sieraden website. We zijn enorm dankbaar voor alle input voor strategiebepaling, fotografie, film, web input en alle mensen die ons hebben geholpen als figurant. Dat had niet gekund zonder alle inspirerende klanten die bewust en onbewust hebben bijgedragen de afgelopen 21 jaar om tot dit resultaat te komen. Dank iedereen!

Mijn verhaal

De zon kwam op (mijn geboortedag), ik vond mijn oogappel (het ambacht), begon te dansen (het spel), de zeedeining bracht steeds andere wegen (met ups and downs), ik raakte verwikkeld (het team vormde) en soelaas helpt mij verder (deuren gaan open, waar andere sluiten). Ik blijf ondertussen kijken naar de stip op de horizon (waar het merk zo groot wordt als de ... ) Intimi weten wat deze stip op de horizon voor mij is. 

Wat is uw stip, moment, verhaal en emotie? Ik hoop dat u zich herkent in mijn sieradencollecties en wens u een fijn moment op deze website. Vier het leven!

Marijke Mul

Goudsmid 21/04/2020

Familie goud laten omsmelten tot nieuw sieraad.

Familiegoud laten omsmelten tot nieuw sieraad. Die vraag krijg ik heel vaak. Het leukste... Lees meer

Geluksmoment 21/04/2020

Trouwen en trouwringen

Trouwen is een zeer belangrijk moment in een mensen leven. Daardoor is het belangrijk... Lees meer

Collectie 12/04/2020

Marijke Mul | Mensen en emotie | Live stream afl 2

Geluksmomenten zijn erg... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!