Bouwen aan de eigen sieradencollectie

Marijke Mul· Verhalen · 21/10/2019

Bouwen aan de eigen sieradencollectie

Het lijkt een eeuwigheid te duren. Alle stenen stuk voor stuk naar de juiste plek brengen. Veel gesprekken, veel edelstenen en veel lieve woorden, emoties, tranen van verdriet en van blijdschap. Wachtend tot de tijd gaat komen dat de eigen collectie haar eigen gezicht kan dragen. Nu is het moment aangebroken dat wij de laatste edelstenen op de juiste plek leggen en de collectie in een eigen stijl aan u kunnen presenteren.

Marijke Mul Collectie

Vrouwelijk, stoer! Met exclusieve materialen door handen vervaardigd. De handen die energie brachten aan het sieraad. Andere handen die het weer aan mogen raken en het om het lichaam mogen schuiven, hangen en steken. Ogen die het mogen aanschouwen. De ogen van de ziel, die voelen welke energie erin zit.

Dankbaar

Na al het werk van het afgelopen jaar, starten wij dit jaar met een nieuwe sieraden website. We zijn enorm dankbaar voor alle input voor strategiebepaling, fotografie, film, web input en alle mensen die ons hebben geholpen als figurant. Dat had niet gekund zonder alle inspirerende klanten die bewust en onbewust hebben bijgedragen de afgelopen 21 jaar om tot dit resultaat te komen. Dank iedereen!

Mijn verhaal

De zon kwam op (mijn geboortedag), ik vond mijn oogappel (het ambacht), begon te dansen (het spel), de zeedeining bracht steeds andere wegen (met ups and downs), ik raakte verwikkeld (het team vormde) en soelaas helpt mij verder (deuren gaan open, waar andere sluiten). Ik blijf ondertussen kijken naar de stip op de horizon (waar het merk zo groot wordt als de ... ) Intimi weten wat deze stip op de horizon voor mij is. 

Wat is uw stip, moment, verhaal en emotie? Ik hoop dat u zich herkent in mijn sieradencollecties en wens u een fijn moment op deze website. Vier het leven!

Marijke Mul

Emotie 22/07/2021

Tijd om de grote sprong te wagen

Stel je eens voor: je hebt ergens jaren keihard voor gewerkt. Je hebt alles... Lees meer

Collectie 14/07/2021

Naar de zon? Hoe ga je om met je dierbare sieraden

Bij een avond goed tafelen aan de Middellandse Zee deze zomer wil je uiteraard die... Lees meer

Collectie 05/05/2021

Verwen de moeder in jou

Moederschap;zo vanzelfsprekend is dat niet De dag waarop moeders in het zonnetje gezet worden... Lees meer

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de collecties van Marijke Mul? Bekijk onze webshop of maak een afspraak in onze winkel. Wij helpen je graag! Wil je een persoonlijk sieraad laten maken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Maak een afspraak

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!