Achter de schermen bij RTL4 opnames

Marijke Mul· Media · 23/05/2022

Sieraad-Laten-Maken-rtl4-presentatrice-suraya-baboeram-panday-marijke-mul

Voor het RTL4 programma Altijd Jong verscheen een zeskoppig filmcrew in ons atelier aan de Gierstraat in Haarlem. De goudsmeden van SieraadLatenMaken en goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul lieten tijdens de opnames zien hoe ze te werk gaan en wat hen inspireert. Marijke deed het woord: “We voeren enerzijds een eigen unieke sieradenlijn en maken anderzijds sieraden op maat op basis van iemands persoonlijke emotie en verhaal."

Inspiratie voor sieraadontwerpen

De eigen collectie van Marijke Mul, is ontstaan door de vele verhalen die Marijke tijdens gesprekken met mensen voor een persoonlijk sieraad heeft gehoord. Thema's van het leven komen bij meer mensen voor, al is het steeds op een andere manier. Vieren, verwerken en herinneren zijn de meest bestaande thema's en vangen een groot deel van alle emoties. De uitstraling van de collectie is van de hand van de ontwerper. “Een innovatieve, vrouwelijke, elegante en speelse sieradenlijn”, legt Marijke aan de presentatrice uit. "Ik laat me inspireren door mooie momenten uit mijn eigen leven en door mensen om mij heen. Zo ook door het enthousiaste team aan goudsmeden van Sieraad Laten Maken. De wisselwerking tussen mij en de goudsmeden zorgt voor continue innovatie en kwaliteitsverbetering van de sieraden.”

Nieuwe collectie

De ringen, colliers, oorhangers en armbanden voor de collecties ‘Danser’, ‘Oogappel’, ‘Zonsopgang’, 'Horizon', 'Soelaas' en ‘Verwikkeling’ zijn volop in de maak en liggen inmiddels ook in de etalage te schitteren. We presenteerden ze vol trots aan de crew. Presentatrice Suraya Baboeram Panday paste gelijk een paar oorbellen die haar geweldig stonden!

De uitzending

We zijn erg trots op onze collectie "VIER HET LEVEN!" en zijn erg benieuwd naar de reacties van het grote publiek na het zien van de uitzending! Ook benieuwd of nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Bekijk de uitzending van ons item in Altijd Jong. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op deze webshop of langskomen in de Brandshop "Marijke Mul".

Collectie 17/08/2021

Onze meest populaire collectie: de Verwikkeling

Regelmatig krijgen wij de vraag welke sieradenlijn het meest verkocht wordt en wat nou... Lees meer

Emotie 22/07/2021

Tijd om de grote sprong te wagen

Stel je eens voor: je hebt ergens jaren keihard voor gewerkt. Je hebt alles... Lees meer

zomer 14/07/2021

Naar de zon? Hoe ga je om met je dierbare sieraden

Bij een avond goed tafelen aan de Middellandse Zee deze zomer wil je uiteraard die... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!