Trouwen en trouwringen

Marijke Mul· Geluksmoment · 21/04/2020

Trouwen en trouwringen

Trouwen is een zeer belangrijk moment in een mensen leven. Daardoor is het belangrijk dat je dat doet op de manier zoals jij dat zelf wilt. Met de trouwringen die jullie symboliseren.

Toen Remy mij vroeg was ik al een paar maanden zwanger. Ik heb altijd gezegd. Ik wil niet trouwen als ik zwanger ben. Maar toen ik eenmaal gevraagd was, wist ik niet hoe snel ik ja moest zeggen. Wij hebben direct besloten om dat nog voor de geboorte van onze kleine te doen.

Bij trouwen horen natuurlijk ook de trouwringen. Trouwringen zijn hét symbool dat je bij elkaar hoort en met elkaar door het leven gaat. Wij kunnen jullie verhaal en emotie verwoorden in een paar persoonlijke ringen.

Je komt iemand tegen waarbij het leven een stuk mooier wordt. Iemand die jou kan steunen in de dingen die je bezig houd. Iemand waar je mee kan lachen en iemand die naar je luistert. Jij kan die andere persoon aanvullen bij de dingen die hem/haar bezig houdt. En zo zijn er in ons geval nog heel veel meer redenen waarom wij ons met elkaar verbonden voelen. Zo heeft iedereen zijn eigen verhaal. Hoe je elkaar hebt leren kennen en waar je elkaar aanvult.

Remy en ik zijn samen gaan zitten om onze trouwringen te ontwerpen. Hoe lastig het ook is om voor jezelf een paar ringen te bedenken. Toch wilden wij iets wat echt bij ons paste. Rood en wit vonden wij erg mooi. Ook het plan om onze trouwdag in twee delen te vieren heeft meegespeeld in het ontwerp van onze trouwringen. Wij zijn onze relatie begonnen waarin wij heel veel "samen" willen zijn en doen. Elkaar steunen bij de dingen die je energie geven of juist waar je alleen toch wat lastiger doorheen komt. Heel waardevol en mooi om in een paar ringen te verwoorden.

Wij hebben gekozen voor 18 krt rood goud en Platina. Platina is een zeer zuiver materiaal. Zo zuiver als onze relatie. 18 krt rood goud straalt onze warmte naar elkaar uit. En toch zijn het twee losse ringen. De ringen symboliseren het steunen van elkaar. In mijn ring zit een Tanzaniet. Tanzaniet is een wat kwetsbare steen. Wij durven ons dan ook kwetsbaar naar elkaar op te stellen. Toch is hij aanwezig en heeft hij een eigen vorm. Zo zijn onze ringen ontstaan.

 

Zijn jullie benieuwd welke trouwringen bij jullie passen? Dan stel ik voor om een afspraak te maken bij ons 1 van mijn goudsmeden. Iedere keer komt er een ander model uit. En dat is logisch.... Jullie zijn immers uniek samen!

Collectie 05/05/2021

Verwen de moeder in jou

Moederschap;zo vanzelfsprekend is dat niet De dag waarop moeders in het zonnetje gezet worden... Lees meer

Emotie 01/05/2021

Om door een ringetje te halen

Afgelopen week reisden schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn af naar Japan... Lees meer

Emotie 06/02/2021

Ben jij ook zo van de oorbellen?

Oorbellen zijn online de meest gekochte sieraden. Het gebeurt bijna niet dat oorbellen... Lees meer

Zoeken

Kun je niet vinden wat je zoekt? Chat, mail of bel ons!